Vi ansetter!

Vi leter etter ny teknologiprinsipal/ansvarlig for å hjelpe oss inn i fremtiden. Er det deg? Ta kontakt med daglig leder Bård Gamnes på bard@barel.no for spørsmål eller søknad.

CTO/Teknologiprinsipal til verdensledende elektronikkprodusent

Barel opplever stor vekst innen alle kundesegmenter og markedsområder, både nasjonalt og globalt. Vi trenger derfor å styrke teamet vårt innen flere områder den neste tiden, med utviklere, ingeniører, planleggere og produksjonsmedarbeidere.

Barels visjon er “World’s top electronics” og det har vi levert i 30 år. Vi er verdensledende innenfor produksjon av strømforsyninger (SMPS) og LED-moduler til Ex (ATEX/IEC-Ex sertifisert elektronikk). Vi lanserte verdens første Ex-sertifiserte LED-modul i 2015 og lanserer nå verdens første DALI-2 sertifiserte Ex-LED-driver. Vi har en erfaren og dyktig utviklingsavdeling i dag og ønsker nå å styrke denne ytterligere med nye innspill og ny kompetanse. Vi søker derfor en visjonær CTO til å ta oss inn i fremtiden.

Ansvarsområder

Barel er et relativt lite selskap, så stillingen vil være svært variert og tilpasses utfra dine kvalifikasjoner og bakgrunn. De viktigste ansvarsområdene er:

 • Utvikle og iverksette teknologistrategien for Barel
 • Lede og motivere utviklingsavdelingen (2-3 årsverk), og sikre at vi har nødvendig kompetanse for å lykkes
 • Arbeide tett med ledergruppen for å identifisere nye markedssegmenter og forretningsmuligheter
 • Følge med på teknologitrender og markedet, og sørge for at Barel beholder posisjon som verdensledende i vårt segment
 • Arbeide tett med vår produksjonsavdeling for å sikre at produktene vi utvikler er tilpasset produksjon.

Hvem er du?

Du brenner for teknologi og elektronikk. Du er likendes og flink til å kommunisere med folk med ulik bakgrunn og ulike interesser. Du bør kjenne deg igjen i Barels verdier:

 • Være fleksibel og tilpasningsdyktig overfor ansatte, kunder og løsninger
 • Nysgjerrig og lærevillig for nye områder og problemer
 • Ansvarlig overfor deg selv og omgivelsene
 • Nyskapende i tankesett og handling
 • Lojal overfor forpliktelser og kolleger

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere utdanning innen elektronikk/teknologi
 • Erfaring fra utviklingsarbeid med elektronikk
 • Erfaring fra produksjonsbedrifter/industri
 • Erfaring med elektronikk til SMPS, LED, gjerne også DALI
 • Erfaring med embedded programmering er en fordel
 • Stor fordel med erfaring fra Ex-elektronikk, men ikke krav da Barel har solid kompetanse på dette
 • Gode kommunikasjonsevner. Bør beherske norsk muntlig og skriftlig, men MÅ kunne engelsk

Du må være omgjengelig og evne å samarbeide med ulike avdelinger og fagmiljø. Du må være nysgjerrig og tørre å stille spørsmål og utfordre etablerte sannheter. Og du må være kvalitetsbevisst – Barel lever av kvaliteten i våre produkter.

Hva vil tilbyr

Vi kan tilby en utfordrende stilling i et spennende og uformelt teknologimiljø. Vi har et stort spenn blant våre ansatte, både i alder og interesser, og et utrolig godt arbeidsmiljø. Barel er “Great Place to Work”-sertifisert og setter medarbeiderne sin trivsel og utvikling høyt. Vi opplever for tiden stor vekst og kan love en spennende reise i årene fremover.

Barel har kollektiv pensjonsavtale, fleksitidsordning, samt mange andre personalgoder. Lønn etter avtale. I tillegg er det en rekke fordeler med å bo og arbeide i Kirkenes, se under.

Barel arbeider aktivt for likestilling og et balansert arbeidsmiljø og oppfordrer spesielt kvinner til å søke på stillingen. Vi har i dag 25 % kvinner i Barel i Kirkenes.

Søknadsfrist: Fredag 14.04.2023.

Leve og bo i Kirkenes?

Kirkenes ligger i Sør-Varanger kommune i Øst-Finmark med grense til både Finland og Russland. I kommunen bor det ca 10.000 innbyggere fordelt på herlige 4.000 kvadratkilometer med urørt natur.

Barel vil hjelpe med flytting, bolig, samt arbeid til eventuelle partnere/familie. Det finnes en rekke økonomiske fordeler ved å bo og arbeide i Kirkenes, blant annet nedskrivning av studiegjeld, gratis barnehageplass, lavere skatt, og lavere strømutgifter.

Se også www.sprenggrenser.no for mer informasjon om å jobbe og bo i Kirkenes/Sør-Varanger.

Mer informasjon om Barel

Barel er en spennende og suksessfull norsk teknologibedrift som fyller 30 år i 2023. Vi utvikler og produserer elektronikk og har kunder over hele verden innen olje og gass-, fly-, og varmeindustri. Vi har hovedkontor i Kirkenes med 28 ansatte nå, men skal vokse til nærmere 50 i løpet av 2023. Barel er et solid selskap som drives med god lønnsomhet.

Kjernekompetansen vår er, og har alltid vært, kvalitet. Kvalitet er fokus i utforming av de interne prosessene våre, produktene vi lager og i måten vi ivaretar våre ansatte. Kvalitetsfokuset er grunnen til at vi har klart å drive med elektronikkutvikling og -produksjon i 30 år. Kvaliteten er grunnen til at vi er en foretrukket leverandør av elektronikk til eksplosive miljø (ex-sone 1) og flybransjen globalt.

Barel utvikler talenter og ønsker å utnytte den unike kompetansen og mulighetene som finnes i nord. Verdiene våre er; fleksibel, åpen, ansvarlig, nyskapende og lojal.