BR Electronics fyller 15 år

Happy Birthday BRe

14. november 2002 ble Barels datterbedrift BR Electronics offisielt stiftet i Murmansk, Russland.

Barels grunnlegger, Geir Torbjørnsen, sammen med Alexandre Vassiliev dro til Murmansk med ett mål for øyet – etablere en bedrift som skulle kunne levere store volum til konkurransedyktige priser og god kvalitet.

Etableringen av BR Electronics krevde mye forarbeid og det skulle ta ca 3 år fra idéen om bedrift i Murmansk ble til en realitet.

To år senere, i 2004, var det produksjonsstart på fabrikken i Murmansk. Dette var en stor begivenhet der rundt 60 personer var vitne til at daværende fylkesordfører Helga Pedersen og viseguvernør i Murmansk, Vjacheslav Zilanov, offisielt åpnet for produksjon på BR Electronics.

Nettopp på grunn av stiftelsen av BR Electronics er Barel i dag konkurransedyktige i verdensmarkedet både på kvalitet og pris.

BR ELECTRONICS MURMANSK AAPNING
Over: Daværende fylkesordfører i Finnmark, Helga Pedersen, og viseguvernør i Murmansk, Vjacheslav Zilanov sammen med Geir Torbjørnsen under åpningen av fabrikken i 2004

I dag, 15 år etter stiftelsen, er det fortsatt stor aktivitet på fabrikken i Murmansk. Barel og BR Electronics ser frem til mange flere år med samarbeids på tvers av landegrensene.
Gratulerer med dagen!